• Herman

Belgische titel voor Chinook Lambrechts!

Vandaag is onze G-atlete Chinook Lambrechts Belgisch veldloopkampioen geworden in Rotselaar.

Het werd er een lastige wedstrijd, omwille van de felle wind.

Als jongste van de deelnemers lukte het Chinook om de kampioene van de vorige twee jaren, de plaatselijke Petra Kerckhofs, vooraf te gaan.

Ook haar mannelijke clubgenoten liepen een sterk kampioenschap met o.a. een top-tien plaats voor Thorben Van Hout.

Op de veldloop van Rotselaar werd er naast de Nationale titel bij de G-atleten, ook gestreden voor de Vlaamse titels, vanaf de cadettenreeks.

Onze masters Johan Wils(M45) en Maria Vranckx(W55) werden Vlaams kampioen.

Stefan Rens(M50) en Carolus Lenaerts(M75) mochten op het podium voor hun tweede plaats in hun categorie.

Bij de seniors eindigde Sofie Van Accom op de tweede plaats. Ook in het crosscup-klassement staat ze tweede.

In de jeugdwedstrijden won Laure Verrijcken haar derde wedstrijd van het winterseizoen met een ruime voorsprong bij de miniemen.